Destillatprovningar

Välkomna till vår värld av grönskande vinodlingar och välsmakande drycker.

Följ med och lär er om resan våra drycker går igenom, från söta druvor, läskande äpplen och aromatiska kryddor till raffinerade destillat, genom vår eldröda kopparpanna.

Under en rundvandring på gården berättar vår brännmästare David inlevelserikt om resan från fältet till glaset, destilleringsprocessen och om bakgrunden till våra olika destillat.

Vi avslutar turen med en provsmakning av några utvalda destillat.

Vi erbjuder er följande upplevelser där priserna som anges är per person och inkl. moms:

Vi erbjuder er olika upplevelsepaket och är ni min. 6 personer kan ni boka ett privat upplevelsepaket annars lanserar vi olika paket fortlöpande under perioden juni tom september på vår hemsida och sociala medier. 

Då första delen av ert besök hos oss sker utomhus uppmanar vi er till väderanpassade kläder och promenadvänliga skor. Paraply finns att låna.

OBS! När ni är gäster på vår gård vill vi kunna ta hand om er till 100% så att er upplevelse blir så bra som möjligt. Därför måste alla besök förbokas och vi har ingen möjlighet till spontanbesök.

Vi förstår att oförutsedda saker kan hända och här kan ni läsa mer om våra bokningsvillkor

Vi ser fram emot att guida er i vår dryckesvärld!

Gin provning

En tur på fruktfälten och vår botaniska trädgård och visning i destilleriet där vi berättar hur vi framställer våra destillat, ingår i alla våra provningar

Vi provar 4 gin från gården. 

Tid: 90-120 min

Premium
destillat
provning

En tur på fruktfälten och vår botaniska trädgård och visning i destilleriet där vi berättar hur vi framställer våra destillat, ingår i alla våra provningar

Vi provar 4 destillat från gården. 

Tid: 90-120 min

Gårds
provning

En tur på fruktfälten och vår botaniska trädgård och visning i destilleriet där vi berättar hur vi framställer våra destillat, ingår i alla våra provningar.

 Vi provar 2 viner och 2 destillat från gården. 

Tid: 90-120 min. 

VIP Workshop

Här maximerar vi er dryckesupplevelse genom att göra er delaktiga i processen. Besöket inleds med en tur i fruktfälten och vår botaniska trädgård, där vår brännmästare berättar inlevelserikt om destillationsprocessen. Efter vi har varit inne på destilleriet, får deltagarna själva komponera ihop en kryddsprit, som ni själva valt, med vår brännmästares assistans som sedan destilleras på vår receptutvecklingspanna. Under tiden pratar vi om sensorik, smaker och provar några referensprover till det som vi destillerar. När vi är klara så erbjuder vi möjligheten att köpa produkten vi har destillerat via Systembolaget.

Denna provning är anpassad för sällskap för min. 6 personer och max 10. 


Tid: 240 min. 

Är du 25 eller äldre?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och passar dig som är 25 år eller äldre